blog background

My photo
in my twenty's.Architecture & environmental design student,UIA. doing the best to fulfill my ultimate goal of making my own brand world wide, insyaallah

Sunday, February 13, 2011

sometimes we just need a little believe


hari nie saye akan layan anda dengan final project
graphic communication 2.baru sekarang nak hupdate sal GC nie, sebab asyikk sibuk ngn ED jeww kan.saye terdetik nak post sal nie sebab, smnanya saye dah lame fedup dengan GC nie.the harder i try, tak penah pown dapat A, A- pown berangan laa nak dapat.tapi bila result final kuar ari tuu, saye sgt terkejut.plus bersyukur sebab
dapat gak 2 butir A-,tyme tu gakk terdetik di haty yg suatu hari klo kita tol.tol kerja keras pasti rase nikm
atnya.saye ckp bukan nak belagakk, tapi budak.budak yg di labelkan profesional, kiranya yg mmg sllu dapat A dalam project mereka yg lepas pown tak dapat A-.saye tak tau knapakan,semua org ade rezeki masing.masing wallahualam.so saye sangat la syukur, alhamdulillah saye dapat gak rase nikmat A- tu.saye tak de bakat pown,tapi saye try kan.tak de salah saye nak gembira dgn result nie.gila laa sape yg tak gembira tu.okay la, sila berhenti membebel.so cuci la mate dgn gambar tak seberapa nie :







2 comments:

Quiescence said...

seriously, this is awesome!

nureensyerah said...

Anis. Try laa wat umah sndri, test2