blog background

My photo
in my twenty's.Architecture & environmental design student,UIA. doing the best to fulfill my ultimate goal of making my own brand world wide, insyaallah

Saturday, March 26, 2011

I was lost, but now i'm back

hello, ye saye tahu, saye dah lame tak update blog. maaf bloggy. kalau cuty memang tak de topic nak di updatekan. yela, asyik duk rumah jew.tapi tapi saya dah ade aktivity.cuba teka, teka larr,ok fine, aktivitinya bukan jogging.for sure.mestilah shopping *kih kih* window shopping lar.hary nie saye pegi masjid jamekk, oleh kerana lame tak cuci mate tengok shawl cun2, yang asyik mengoda goda saya yew, auww gatai gatai semuanya.saye pun lemah iman, nak je borong semua. ok syera sila la kawen dengan Donald trump kalaunak sangat. please donald, will you marry me?dah dah tak yah layan minah nie, jom tengok gamba gamba,

ok sekarang saye nak jadi pompan melayu, nak pakai sekert jeww pasnie.


this is bell and jiha,




dalam kedai pown menyempat ye koww posing,


jiha muka serius shopping, pikir takut tak de duit nak balik, tido kat masjid jamek la jawabnya

mereka sangat la fotogentik.erm, eh? fotogenik?

awak,awak saye nak baju kurung nie. please please ^^

fine, jiha puteh. aq itam T-T

dah, dah la usha gamba, malu eden.

p/s : saya ternampak blogger cun cik anis syafira, i have always been her silent reader, tapi tak tegur pown adik cute nie sebab sangat malu kucheng kucheng dy sangat la tinggi and stunning.

2 comments:

'I.Z.Z.A.T.Y' said...

bell memang kalau keluar pakai baju kurung tu kan , hari tu kua ts pun baju tu , waaaaa , jeles same korg !

nureensyerah said...

zaty : dy tak bawak baju jalan pown, tula pasal.sangat besh, lean kali join laa zaty.